Ръце горещи с топлина изкуствена,
като пипала парализиращи кръвта,
обсебихте страстта и притъпихте болката,
нечезнеща дори през вечността.
Молещи очи с прикрита нежност,
подвеждащи с безкрайната си красота,
повлякохте ме в синята безбрежност
към неизбежна среща със една лъжа.
© Росица Димова Все права защищены