Mar 28, 2013, 6:14 PM

По течението 

  Poetry » Love
442 0 0

Ръце горещи с топлина изкуствена,

като пипала парализиращи кръвта,

обсебихте страстта и притъпихте болката,

нечезнеща дори през вечността.

 

Молещи очи с прикрита нежност,

подвеждащи с безкрайната си красота,

повлякохте ме в синята безбрежност

към неизбежна среща със една лъжа.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??