13 окт. 2011 г., 19:03

По тези стари улици 

  Поэзия » Философская
579 0 15

Разхождам се по тези стари улици…

Мирише ми различно.

Непознато…

В душата ми са още недописани

надеждите

по истинското лято…

Нахлуха студовете

неповикани,

без миг на преход –

всичко се сковава…

Отварям напосоки

от Евангелието…

И Словото

наново ме създава -

в противовес на всичките ми

трусове,

Бог пак подава

нежност като вино!

Студено ми е…

Искам да танцувам

над всеки миг,

живян като обида!

 

Разхождам се по тези стари улици…

 

И болката

внезапно си отива…

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??