18 сент. 2009 г., 11:36

По тялото ми - истинска жарава 

  Поэзия » Любовная
741 0 7

По тялото ми - истинска жарава,

побягват тръпки, огнени копнежи

и се превръщам в птица полетяла,

от ласки изтъкана и от нежност.

Протягам в празното ръце с надежда

да те достигна - огнена и тръпна,

да се наситя  даже с капка нежност

и да те имам истински и силен.

На топлота ти гръд да сложа устни

и твоите да пия да насита...

Ще ти е хубаво, допускам,

ще искаш още, позволи си да ме имаш...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??