По тялото ми - истинска жарава,
побягват тръпки, огнени копнежи
и се превръщам в птица полетяла,
от ласки изтъкана и от нежност.
Протягам в празното ръце с надежда
да те достигна - огнена и тръпна,
да се наситя даже с капка нежност
и да те имам истински и силен.
На топлота ти гръд да сложа устни
и твоите да пия да насита...
Ще ти е хубаво, допускам,
ще искаш още, позволи си да ме имаш...
© Генка Todos los derechos reservados