16 февр. 2007 г., 15:45

По тъмно 

  Поэзия » Любовная
1810 1 23

На рамото ти кротко ще се сгуша
и с моята ръка ще те завивам,
а тихо ти във тъмното ще пушиш
и влюбен, ще ме гледаш как заспивам.
Щурчетата ще свирят серенада,
(направил си им място на балкона)
Луната ще притихне в изненада
и облаци досадни ще разгони.
Звездите любопитно ще надничат,
в очите ти любовно ще заплуват.
До тебе сгушено, едно момиче
щастливо спи, насън танцува.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??