17 нояб. 2022 г., 06:46

По усет 

  Поэзия
233 0 6

Нозете ми не знаят път назад,
дето минат, въглени оставят.
Любов ли е, белязва моя свят,
останалото, дните го забравят.

В гръдта ми бездънно е от чувства,
изгубвам се винаги сред тях.
Да обичаш силно е изкуство,
по малко така и не успях.

Душата ми открехната врата е,
страхливците единствено надничат.
Истината безпогрешно знае,
влизат тези, които могат да обичат.

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??