7 февр. 2016 г., 20:59

По върха на твоите пръсти 

  Поэзия » Эротическая
1141 1 2

 

 

Обичам начина, по който си.

Обичам твоето присъствие.

Мигът в очите спри

и следвай моите напътствия.

 

Това си Ти и точно Ти,

мое Въжделение,

не знам порочно ли,

но Ти си ми спасение.

 

Подобаващата нищета

без предупреждение,

ме оставя без слова

в дни на напрежение.

 

Но ми стига да Те видя

и усмихва се деня,

няма грам обида,

само глътки светлина.

 

Обичам начина, по който си.

Обичам в твоето присъствие

самотата да мълчи

по върха на твоите пръсти.

 

botyo

 

© Бойко Беров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??