29 нояб. 2011 г., 12:31

Победа 

  Поэзия
300 0 0

Живея   аз   в      света  на  думите

а тялото  ми    е   изпълнено  с   предчувствия,

с  капризи, навици  и  свобода,

умее  разума   да   подчинява.



То   тръгва голо   и  трептящо.  

Върви   под  знака  на  природата,

подчинява  се   само  на    инстинктите

и  преражда   истински  материята.

 

 

Не го  възпирай   ти! 

Не  го  лъжи!   Не го  лишавай

от  тази  кратка  радост

на  тържеството  на   плътта.

 


Така  ще  победиш    смъртта   и  ще  оцелееш.

© Светла Кирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??