19 июл. 2009 г., 00:23

***(победителят взима всичко) 

  Поэзия
1153 0 37

 

 

 

Отивам си.

Със  всички общи снимки -

късчета от „нашата” душа.

За да е цяла моята - ги взимам.

От мен не ти оставям

нищо...

 

... дори и с облаче парфюм

подписано.

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??