19 jul 2009, 0:23

***(победителят взима всичко) 

  Poesía
1165 0 37

 

 

 

Отивам си.

Със  всички общи снимки -

късчета от „нашата” душа.

За да е цяла моята - ги взимам.

От мен не ти оставям

нищо...

 

... дори и с облаче парфюм

подписано.

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??