19.07.2009 г., 0:23 ч.

***(победителят взима всичко) 

  Поезия
1140 0 37

 

 

 

Отивам си.

Със  всички общи снимки -

късчета от „нашата” душа.

За да е цяла моята - ги взимам.

От мен не ти оставям

нищо...

 

... дори и с облаче парфюм

подписано.

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??