5 янв. 2021 г., 06:22

Почерпено вино 

  Поэзия » Любовная
266 0 0

Осъмнах с непознати хора,

забила лакти в чужда маса,

допивайки почерпеното вино 

и мразейки нощта отминала.

 

С чужди лесно се споделя,

но мъката преглътнала мълчах.

Ти не разбра, че се разделяме.

Дали освен мен някой друг разбра...?

 

 

© Силва Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??