Jan 5, 2021, 6:22 AM

Почерпено вино 

  Poetry » Love
272 0 0

Осъмнах с непознати хора,

забила лакти в чужда маса,

допивайки почерпеното вино 

и мразейки нощта отминала.

 

С чужди лесно се споделя,

но мъката преглътнала мълчах.

Ти не разбра, че се разделяме.

Дали освен мен някой друг разбра...?

 

 

© Силва Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??