5 мар. 2015 г., 22:23

Почти 

  Поэзия
513 0 6

Почти като насън минават дните

с  въздишка, спомен отпреди.

Една сълза но малко поразмита

две капки дъжд и спира да боли.

На прага се препича ежедневие

тревога скрита, после слънчев лъч,

преситено с тактичност злободневие

разтворена умора в детска глъч.

Почти любов, а после празнотата

заместила искрата във огнището

Тъка от дните одеало и намятам през главата

за да не ослепеят пак очите ми от нищото.

© Христина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??