15 июн. 2008 г., 14:18

Почти приказно... 

  Поэзия » Другая
596 0 14
   

Още чакам златната каляска.

Май пантофката намери Той...

Не заключвай, а следи реката.

Щом е в златно - вярвай ще си мой.

 

Потопи ръце и грабвай ловко

златното ковчеже със мечти...

Истина ще бъде. Чакай тихо

онзи миг белязан с Аз и Ти...

 

Ще помръзна ничия във мрака.

Уж е лято, а треперя в зной...

Обич моя, остави вратата...

Полунощ е, а цари покой...

 

© Людмила Билярска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??