8 нояб. 2024 г., 12:27

(Почти) сериозно 

  Поэзия » Юмористическая
60 1 0

 

От гърлото излиза пара -

Брей, май че станал съм на змей...

Та с мен не си прави гаргара,

ако ти са живей!...

 

10.01.2024.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??