29 авг. 2008 г., 23:51

под дъжд от лъчи 

  Поэзия » Другая
1731 3 25

 
замръзват нотите
в лятната жега
със скреж се покриват
щурците немеят
звездите
спират да ронят сълзи
росата я няма
само в мен
с глисандо
цигулка гласа си извива
и сред тишината
меко
звучи

пробужда звездите
те заискряват
поглеждат надолу с плахи очи
два силуета в сумрака танцуват
бандонеон
и цигулка
под дъжд от лъчи




http://www.youtube.com/watch?v=bbdakZjHTys&feature=related

(Astor Piazzolla: milonga del angel)

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??