27 авг. 2013 г., 21:24

Под пролетния глас 

  Поэзия » Философская
402 0 4

Над мене ято птици

напомня ми за вас -

щастливите дечица

под пролетния глас.

 

Повтаря, че нещата

във вашите очи,

трептят като пчелата

и златните  лъчи,


и че към вас се носи

над друми и била

пак щастието просто

на птичите крила.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??