Шамари, шамари, шамари.
Обичам шума.
И тишината.
Като отсъствие на шум.
Обичам липсата.
Здрависвам те с престорени длани.
Липсваше им малко влажност.
Четири мероприятия.
Пропуснах.
Взриви ума ми.
Изобщо беше ли при мен?
Не те познах.
Късаш ми звездите.
От очите ми изтръгваш
и последната дъга.
Открадна ми покоя.
Как очакваш да заспя?
Трупам порои, градя.
Няма да чувам.
Не искам да слушам.
Тишината ме вали.
От твоите уста издишам.
Гмуркам се в очите на дете,
за да се върна пак.
При себе си.
Шамар.
Шамар.
Ступор.
© Пълнолуние Все права защищены