6 нояб. 2008 г., 21:00

Подари ми усмивка 

  Поэзия
949 0 2

 

Подари ми усмивка,
за която силно копнея,
подари ми усмивка,
когато тъжа или когато се смея.

Подари ми усмивка,
когато настъпва новия ден,
добави и милувка,
дори и да си сломен.

Подари ми усмивка,
когато догаря свещта,
вдъхни ми нова надежда,
нарисувай ми и мечта.

Подари ми усмивка,
разпалваща в мен искра,
последвана от целувка,
превръщаща ме в птица без крила.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • @Ели - благодаря. Поздрав и усмивки за теб!

    @ Ев - радвам се да те видя тук. Много усмивки и за теб
  • Страхотно е!Браво!!!
Предложения
: ??:??