23 янв. 2011 г., 23:34

Подарявам ти тяло 

  Поэзия
718 0 5

Тяло мога да ти дам...

имай го, когато искаш,

от сърцето ми не си желан,

то да си почине малко моли.

 

От болката и от лъжите -

от чуждите и моите,

от лицемерието и игрите,

от гнусното ми ежедневие,

 

от рутината във живота,

от любовта всевластваща дори.

Омръзна ми, омръзна ми, защото

каквото и да правя, все боли!

 

Затова ти подарявам тяло.

Възползвай се, то може много да даде.

Опитай ме и дръж ме здраво -

сърцето може някой ден да поддаде...

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??