Тяло мога да ти дам...
имай го, когато искаш,
от сърцето ми не си желан,
то да си почине малко моли.
От болката и от лъжите -
от чуждите и моите,
от лицемерието и игрите,
от гнусното ми ежедневие,
от рутината във живота,
от любовта всевластваща дори.
Омръзна ми, омръзна ми, защото
каквото и да правя, все боли!
Затова ти подарявам тяло.
Възползвай се, то може много да даде.
Опитай ме и дръж ме здраво -
сърцето може някой ден да поддаде...
© Таня Момчева Всички права запазени
"Омръзна ми, омръзна ми, защото
каквото и да правя, все боли!"