Днес е моят празник,
а ти нищо не ми пожела.
Телефонът дълго време,
но без теб, звъня.
Забравил си. Едва ли?
Е хайде, съгласих се,
така да е,
забравил си, добре.
Аз нямаше да се разплача,
капризи нямаше да проявя,
само щях да отговоря:
Обичам те! Благодаря!
© Вера Камбурова Все права защищены