15.04.2009 г., 11:15 ч.

Подарък 

  Поезия » Любовна
551 0 1

 

Днес е моят празник,

а ти нищо не ми пожела.

Телефонът дълго време,

но без теб, звъня.

 

Забравил си. Едва ли?

Е хайде, съгласих се,

така да е,

забравил си, добре.

 

Аз нямаше да се разплача,

капризи нямаше да проявя,

само щях да отговоря:

Обичам те! Благодаря!

 

 

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??