Поддържаш
връзки
с много други,
но аз
не ги познавам,
когато правиш им
услуги,
а аз приятелство
ти подарявам.
Че те са с теб
не е беда,
макар че времето
така ми губят,
но ти - с тях? О, да -
те знаят,
че така
ще ме погубят!
Аз винаги те нося
в мен
и с никого
не те разделям -
чрез образа ти мил
съм възроден
и точно туй
с теб
споделям.
- При мен
това е
чиста жажда,
която
в твоето сърце
се вгражда.
© Валери Рибаров Все права защищены
Явно сте имали различни ценностни системи...
Поздрав!