Месечинка златна
в очите ми наднича,
пламъче припалва,
след нея се затичвам.
Доброто съм момиче
след търкулнатата питка,
в златно ме облича,
дарява ме с усмивка.
С утрото притихва,
в очите ми заспива,
с нежност приютена,
до вечерта щастлива.
© Магдалена Костадинова Все права защищены