22 июл. 2009 г., 21:29

Подкожно 

  Поэзия » Другая
573 0 2

Под разреза

на твоята лява ръка

видях своето име.

Кръвта ли ти каза,

че скоро няма да ме имаш?

Тогава по-бързо

ме попивай -

във теб да се зашия

(с белег).

© Адриана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??