Jul 22, 2009, 9:29 PM

Подкожно 

  Poetry » Other
589 0 2

Под разреза

на твоята лява ръка

видях своето име.

Кръвта ли ти каза,

че скоро няма да ме имаш?

Тогава по-бързо

ме попивай -

във теб да се зашия

(с белег).

© Адриана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??