23 июн. 2007 г., 13:02

Подкожно 

  Поэзия
1045 0 10
Горещо е във вените подкожно
и въздухът във ноздрите ни пари,
защото се опитваме да можем,
а можейки в копнение догаряме
по спомена за знойната безбожност,
че силата не винаги е вяра.
А лятото навън е все по-сочно
и точещо локуми по паважа
до лепкави кристалчета порочност.
Ела да вкусим. Нека ни е жажда!
Понякога е хубаво, нарочно,
да пожадуваш за прераждане.

© Ирина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??