Jun 23, 2007, 1:02 PM

Подкожно 

  Poetry
1044 0 10
Горещо е във вените подкожно
и въздухът във ноздрите ни пари,
защото се опитваме да можем,
а можейки в копнение догаряме
по спомена за знойната безбожност,
че силата не винаги е вяра.
А лятото навън е все по-сочно
и точещо локуми по паважа
до лепкави кристалчета порочност.
Ела да вкусим. Нека ни е жажда!
Понякога е хубаво, нарочно,
да пожадуваш за прераждане.

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??