19 мая 2013 г., 11:02

Подлец 

  Поэзия » Другая
507 0 0

Когато аз те виках,

ти не чу моя зов.

След теб неуморно тичах

и молех за твоята любов.

 

На любовта ми внимание не обърна,

но възползва се от признанието ми.

При мен за едно се върна -

да отнемеш малкото ми мечти.

 

Без да ме обичаш, се втурна

право към целта.

Света за миг обърна

и пожела да съм твоя за нощта.

 

Нощ без любов и чувства,

само за забавление.

Принципите си потъпка,

за да добавиш поредното си завоевание.

 

АЗ коя съм всъщност за тебе,

какво и колко знача, ми кажи?

Отдели ми мъничко време,

за да разкажеш за своите лъжи.

 

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??