3 авг. 2008 г., 10:28

Подобно 

  Поэзия
433 0 7

Превърнах се в подобие
на сянка.
Подобно сянката на някакво
дърво,
с прегризан корен.
Без плът и кръв,
но с мъничко душа
- все още...
От нея малко ми остана.
Раздавах я.

Във този си живот,

но ... няма свършване.

В замяна - грешен ход...
Докато...все те търсех.
Във търсене света ти преобърнах.
А моя ли?!
Не. Не бързам.
Че моя свят и без това
отдавна го разпънаха -
на кръст.
И после ли?!
За после ми запазиха местенце -
в ... Ада.
Там , казват,
ще прекарам другия остатък...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??