3 мая 2010 г., 13:38  

Подсказване 

  Поэзия » Любовная
688 0 4

Приятелю,
на пресекулки
възпирай своя дъх,
когато заговориш,
очите си
към мене насочи,
ръката ми хвани
от китката нагоре.

Не спирай трепета
в гласа си,
наклони главата си
към рамото ми,
тонa понижи,
така, че да те чува
само обицата ми.

И ако сложа
деликатно длан
на твоето коляно,
че те приемам
в моето съзнание
ще знаем двамата.

 

 

Публикувано във в-к Уикенд 27 април - 3 март 2019.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??