6 нояб. 2005 г., 12:42

Поет 

  Поэзия
741 0 3

                       ПОЕТ

 

Очарован от потока на словата

се потапяш в него – плахо или смело.

И течението скоро те понася

неотменно, неотклонно... Накъде ли?

 

Покрай теб минават чувства и сезони,

звуци и картини – без край и начало...

Нещо те докосва, в стих го пресъздаваш.

После идва следващ порив... Докога ли?

© Атанас Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??