17 сент. 2009 г., 12:02

Поет* 

  Поэзия » Философская
776 1 27


Слят със Битието,

верен на Духа -

мисли със сърцето,

чувства със ума.

 

 

С вяра, мъдра нежност

и нестихващ плам

в болките човешки

влиза като в храм.

 

 

Служи на доброто

и на Любовта -

слят със Битието,

верен на Духа.

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??