Sep 17, 2009, 12:02 PM

Поет* 

  Poetry » Phylosophy
777 1 27


Слят със Битието,

верен на Духа -

мисли със сърцето,

чувства със ума.

 

 

С вяра, мъдра нежност

и нестихващ плам

в болките човешки

влиза като в храм.

 

 

Служи на доброто

и на Любовта -

слят със Битието,

верен на Духа.

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??