Слят със Битието,
верен на Духа -
мисли със сърцето,
чувства със ума.
С вяра, мъдра нежност
и нестихващ плам
в болките човешки
влиза като в храм.
Служи на доброто
и на Любовта -
слят със Битието,
верен на Духа.
© Вилдан Сефер Всички права запазени
прекрасна си...