Поетеса
Не трябваше да ставам поетеса,
сега да страдам аз така,
да бях станала стюардеса,
като волна птица да летя.
Не трябваше да ставам поетеса,
да се проклинам аз сега,
животът ми превърна се в пиеса,
сънувам строфи през нощта.
© Мими Все права защищены