3 окт. 2016 г., 17:36

Поетично 

  Поэзия
286 0 0

 

Живот като броеница 

на святост и грешки -

ти дар си, и огърлица 

на суетност човешка! 

 

Искам те навсякъде -

Космоса да украсяваш! 

За добро и порядък е -

от зърното да изкласяваш! 

 

За теб нареждам думи, 

но не от тях е тъканта ми! 

Бръчките ми щом са във албуми -

не си загадка по дланта ми... 

 

 

 

 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??