3 мар. 2023 г., 22:38

Поетично отдаване – посветено 

  Поэзия » Любовная
254 0 3

 

 

Махам препинателни,

запетаи и възкличателни—

емоционални до болка.

Отварям бутилка вино,

и наздраве — Бъдете обичани!

 

Натискам спирачките...

отказаха...

Махнах задръжките,

отново съм тук !

Готова за обичане !—

няма място за отричане.

В главата ми срички и

куплети и ето ме

по-влюбена и от дъщеря на Капулети.

 

Bellissima Poetessa

15/11 / 2019г.

© Karolinne Kolewa Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??