Mar 3, 2023, 10:38 PM

Поетично отдаване – посветено 

  Poetry » Love
268 0 2

 

 

Махам препинателни,

запетаи и възкличателни—

емоционални до болка.

Отварям бутилка вино,

и наздраве — Бъдете обичани!

 

Натискам спирачките...

отказаха...

Махнах задръжките,

отново съм тук !

Готова за обичане !—

няма място за отричане.

В главата ми срички и

куплети и ето ме

по-влюбена и от дъщеря на Капулети.

 

Bellissima Poetessa

15/11 / 2019г.

© Karolinne Kolewa All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??