29 мая 2010 г., 01:54

Поетът от Тау 

  Поэзия » Другая
714 0 2

Поетът от Тау

 

Над Тау свети сребърна Луна,

звездите надничат от небосвода,

клокочи поточе под таз светлина,

а  на малка скала бе седнал Поета.

 

Пишеше отново красивия си стих,

вдъхновение личеше на неговия лик.

Красиви цветя поглеждаха в листа,

очакваха да видят отново мили слова.

 

Очите му светеха на лунна светлина,

усмивката му като слънцето грейна.

От природата красива вдъхновен,

Ар отново пишеше стиха си прекрасен.

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??