21 мар. 2020 г., 12:21

Поезия под карантина 

  Поэзия » Другая
962 1 2

Слънцето ме буди с нежните лъчи...

Пиленцата пеят.
Хубаво, нали?
Бодра съм, готова...
За нови редове...
За поезия "под карантина"...
В ранни часове.

 

Сипвам си кафето...
Тефтера е пред мен. 
Че какво да правя...
През този "карантинен" ден...
Започвам да ви пиша.
За живот, любов, мечти...
Ситуацията е друга –
но мечтите ни са все едни.          

© Исс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така е, напълно съм съгласна...
    Благодаря!!
  • Колкото е по-тежък реалът, толкова са по-привлекателни мечтите...
    Поздравявам те.
Предложения
: ??:??