Слънцето ме буди с нежните лъчи...
Пиленцата пеят.
Хубаво, нали?
Бодра съм, готова...
За нови редове...
За поезия "под карантина"...
В ранни часове.
Сипвам си кафето...
Тефтера е пред мен.
Че какво да правя...
През този "карантинен" ден...
Започвам да ви пиша.
За живот, любов, мечти...
Ситуацията е друга –
но мечтите ни са все едни.
© Исс All rights reserved.
Благодаря!!