28 мар. 2009 г., 12:37

Погача 

  Поэзия » Юмористическая
745 0 4

 

 

Каламбурена погача

скача

и огрява там във здрача.

Кой ли ще я изяде?

 

Кой със мене се закача? -

грача

и усмивка нежна влача

като мъничко дете.

 

Мъчна ми е таз задача.

Крача -

търся камъче с илача

в каламбурено сърце.

 

© Агапея Полис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??