Mar 28, 2009, 12:37 PM

Погача 

  Poetry » Humour
639 0 4

 

 

Каламбурена погача

скача

и огрява там във здрача.

Кой ли ще я изяде?

 

Кой със мене се закача? -

грача

и усмивка нежна влача

като мъничко дете.

 

Мъчна ми е таз задача.

Крача -

търся камъче с илача

в каламбурено сърце.

 

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??