Кестените плачат пожълтели,
есента се спуска над града.
Ветровете гонят полудели
облаците в сини небеса.
Цветовете колко са красиви!
Погали ръката ми с ръка!
Нека във малиново да свети
със усмивка моята душа!
Докосни сърцето ми със обич!
Искам всички есенни цветя!
Щастието нека да прелива,
нека бъде по-красив света!
Всички пътища така далечни
във един за мен ще събера.
Всички чувства есенно красиви
ще открия в нашите сърца!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены