21.09.2022 г., 10:45 ч.

Погали ръката ми с ръка 

  Поезия » Любовна
436 0 3

    

  Погали ръката ми с ръка

 

Кестените плачат пожълтели,

есента се спуска над града.

Ветровете гонят полудели

облаците в сини небеса.

 

Цветовете колко са красиви!

Погали ръката ми с ръка!

Нека във малиново да свети

със усмивка моята душа!

 

Докосни сърцето ми със обич!

Искам всички есенни цветя!

Щастието нека да прелива,

нека бъде по-красив света!

 

Всички пътища така далечни

във един за мен ще събера.

Всички чувства есенно красиви

ще открия в нашите сърца!

 

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??