13 нояб. 2010 г., 10:02

Поглед 

  Поэзия » Другая
520 0 3

                                            Поглед
  Погледът мой, като вампир скрил се в нощта, 

    който търси жертва. Да  разкъса, да умъртви 

     тяло, чието  не познава. Поглед, озверен от 

    живота, превърнал се в хищник.

Този поглед, който само нощем излиза и никого

   не жали. Душата ми се разкъсва на две между

човек и безсмъртен, то се чуди кое да избере –

  безкрайния живот или да продължи като смъртен.

Смъртта на Иисус поразява всички, но дали моята 

  смърт ще порази някого? Дали душата покрусена 

ще поиска болката, или ще избере неволите и 

   безсмъртието. Безсмъртието, което няма край,

 край, който чака всеки смъртен.

© Ледено Сърце Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Смъртта на Иисус поразява всички, но дали моята
    смърт ще порази някого? Поздрави !!!
  • невероятно е написано,поздравления
  • Два пьти прочетох.Ако си изживяла това -е зле ,но виждам,че от теб 6те излезе голяма поетеса.Разбра ме нали?
Предложения
: ??:??